"فارسی وان" عامل 15 درصد از طلاق ها
متأسفانه در بررسیهای بهعمل آمده، مشخص شده است که 15 درصد از طلاقهای صورت گرفته، متأثر از برنامههای شبکه Farsi 1 است، چرا که در پشت پرده، این شبکه توسط صهیونیستها هدایت و اداره میشود.
|


مدیرکل آسیبهای اجتماعی قوه قضائیه با انتقاد از روند کنونی مبارزه با جنگ نرم دشمن، گفت: در جنگ نرم، کسی در حاشیه امنیت نیست و همه در برابر این جنگ با هم برابرند.
به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، "مجید ابهری، در دومین همایش "جنگ نرم" در استان زنجان، افزود: بیش از 95 درصد منابع علوم انسانی ما در زمینههای مختلف، متعلق به کشورهای غربی است و اگر ما با اکتفا به این علوم به جنگ دشمن برویم، شکست خوردهایم.
وی با اشاره به سه رأس هرم قدرت مردم ایران که "دین"، "مردم" و "رهبری" هستند، اظهار کرد: دشمن در جنگ نرم از جنگافزارهای غیرمتعارفی جهت ضربه زدن به رئوس مختلف این هرم بهویژه ولایتفقیه استفاده میکند.
این مقام مسئول، وجود یکهزار و 400 شبکه ماهوارهای فارسی زبان را، نشان از گستردگی سرمایهگذاری دشمن در این جنگ دانست و یادآور شد: متأسفانه در بررسیهای بهعمل آمده، مشخص شده است که 15 درصد از طلاقهای صورت گرفته، متأثر از برنامههای شبکه Farsi 1 است، چرا که در پشت پرده، این شبکه توسط صهیونیستها هدایت و اداره میشود.
معاون برنامهریزی استاندار زنجان نیز با بیان اینکه متأسفانه تأثیرات جنگ نرم دشمن را میتوان در همه بخشهای زندگی مشاهده کرد، گفت: در این میان، خبرنگاران بهعنوان چشم، گوش و زبان مردم میتوانند نقش موثر و بارزی در برخورد با جنگ نرم ایفا کنند.
"علیاکبر کریمی" خطاب به خبرنگاران مبنی بر شناسایی و رعایت خط قرمزها تأکید کرد و افزود: خبرنگاران با هر عقیده و گرایشی همواره باید خط قرمزها را مدنظر قرار داده و با حفظ آنها، چارچوب حرکتشان را تعریف کنند.
وی، از اسلام و ایران به عنوان دو موضوع مهمی که خبرنگاران همواره باید آنها را مدنظر قرار دهند، یاد کرد و یادآور شد: فرهنگ ایرانی با ارزشهای متعالی اسلام، مجموعهای را تشکیل دادهاند که آثار درخشانش در سراسر دنیا نمود پیدا کرده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه خبرنگاران در حین اظهارنظرهای انتقادی خود باید آرمانهای نظام را مدنظر قرار دهند، خاطرنشان کرد: هرکس در هر جایی اگر برای رسیدن به منافع شخصی خود یا حزب سیاسیاش، خیانتی به ارزشها، آرمانها و اصول دینی داشته باشد، خائن محسوب میشود.
به گزارش ایسنا، در ادامه این همایش، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان نیز با بیان اینکه جنگ نرم دشمن یک جنگ دائمی و همیشگی علیه اسلام و نظام جمهوری اسلامی است، گفت: در این جنگ، رسانهها در خط مقدم و نیروهای ارتش در جایگاه نیروهای پشتیبانی حضور دارند و این در حالی است که در جنگ سخت یا نظامی، رسانهها بعد از نیروهای ارتش که در خط مقدم هستند، نقشآفرینی میکنند.
"علی اسماعیلپور"، با اشاره به اینکه هدف دشمن در جنگ سخت، آسیب به جسم فیزیکی و تصرف زمین است، اظهار کرد: این هدف در جنگ نرم به تصرف روحیات و صفحه افکار تغییر مییابد.
وی حضور افراد نظامی و غیرخودی را از دیگر ویژگیهای متمایزکننده جنگ نرم با جنگ سخت یا نظامی عنوان کرد و افزود: این در حالی است که در جنگ نرم، افراد خودی، نیروی دشمن هستند. همچنین احساس خوشایند فریبخوردگان و اسراء در جنگ نرم در مقابل احساس تنفر اسراء در جنگ سخت، از دیگر وجوه متمایزکننده این دو جنگ به شمار میرود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، تحکیم بیش از پیش وحدت ملی و مقاومت مردم را یکی از دستاوردهای مثبت جنگ سخت اعلام کرد و افزود: این در حالی است که جنگ نرم، سستی، تفرقه و پراکندگی در میان مردم را موجب میشود.
این مقام مسئول، ادبیات قهرآمیز و رفتار همراه با خشم و عصبانیت را از ویژگیهای دشمن در جنگ سخت معرفی کرد و یادآور شد: این ادبیات دشمن در جنگ سخت، تغییر رویکرد داده و با ادبیات نرم و فریبآمیز، سعی در تصاحب افکار و عقاید مردم دارد.
اسماعیلپور خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه نوک پیکان دشمن در جنگنرم، افکار و عقاید مردم به ویژه نخبگان جامعه است، به همین خاطر بازپسگیری زمین در جنگ سخت، بسیار راحتتر و قابل دسترستر از بازگیری افکار و عقاید در جنگنرم است.
بر اساس این گزارش، در پایان این مراسم، هدایای خبرنگاران بخشی از رسانهها در سفر ریاستجمهوری به آنها اهداء شد.